U ugodnom ambijentu Papillon Beauty centra, smještenog iza Krešimirovog doma, pronađite svoju oazu opuštanja i ljepote gdje ćete dobiti najkvalitetniju ritualnu uslugu po prihvatljivim cijenama.

Ljeto je već stiglo, vrijeme je da se pozabavite depilacijom kako bi upili dovoljno sunca za brončanu boju. ‘Adam i Eva’ vosak sadrži prirodne proizvode, a poseban je jer se lijepi samo za dlačice, a ne za kožu. Idealan za sve djevojke s osjetljivom i iritacijama sklonom kožom, poglavito ako se radi o brazilskoj depilaciji i depilaciji osjetljivih dijelova tijela.

Noktima je potrebna posebna njega, a u ‘Papillonu’ izaberite najdražu boju iz velike palete Jessica Nails soak-off gel lakova i zablistajte nakon manikure.

Pedikura je izrazito važna, jer kvalitetna njega stopala spriječava probleme sa zadebljanom kožom, kao i urastanje noktiju i moguće infekcije. Pedikura kombinirana s masažom, pilingom i hidratantnom kremom djeluje umirujuće i ima opuštajući efekt na cijelo tijelo. Neka Spa pedikura ili manikura budu baš vaš izbor.

Opustite se uz čak šest vrsta masaža- klasična i opuštajuća masaža, masaža lica, Thai masaža koja isteže vaše tijelo, anticelulitna masaža te masaža stopala ili uživajte u tretmanima lica.

Tretmani lica u ‘Papillonu’ rade se isključivo uz Babor kozmetiku, zahvaljujući kojoj možete poboljšati prirodnu ljepotu kože. Dr. Michael Babor svojim je patentom za HY-OL ulje otvorio put brendu. Babor provodi intenzivna istraživanja, te razvija aktivne komplekse u suradnji s renomiranim institutima kao što je Tehničko sveučilište u Achenu. Svi proizvodi osmišljeni su zahvaljujući najnovijim istraživanjima kože.

San svake žene su guste i duge trepavice. Ekstenzija trepavica puno je više od same zamjene za maskaru, jer uz redovitu mjesečnu vaš san o dugim trepavicama postaje stvarnost. U salonu ‘Papillon’ radi se 1/1 tehnika, a kada se pravilno ugrade ne stvaraju osjećaj težine.

I za kraj, u Papillonu odaberite Beauty Expert za mršavljenje, uređaj koji je pažljivo dizajniran na osnovi istraživanja ljudske bionike. Uređaj kombinira funkcije razbijanja i otapanja masnoće, limfne drenaže i magnetne terapije u jednom, a sve uz korištenje visokotehnoloških sredstava za masažu, elektroterapiju i kompresijsku terapiju.

Radno vrijeme salona je ponedjeljkom, srijedom i subotom od 8 do 14 sati, dok ih utorkom, četvrtkom i petkom možete posjetiti od 14 do 20 sati.

Papillon Beauty Centar pronađite u ulici Petra Grubišića 19, kontaktirajte ih pozivom na broj 095 776 7643 ili putem Facebook stranice.