Mlada šibenska poduzetnica Silvia Stojnić nedavno je u centru Šibenika, u samoj staroj gradskoj jezgri otvorila trgovinu neobičnog imena Opa!. Kako je ime same trgovine originalno, tako je i ponuda također originalna i pomalo neuobičajena za Šibenik. Sama Silvia kaže za svoju trgovinu da je mješavina concept storea i umjetničke galerije koja kupcima nudi i više od samog proizvoda kojega kupuju.

Osnovni proizvodi koje nudi dućan Opa! su  kvalitetna odjeća uglavnom domaće proizvodnje, zatim kvalitetna sportska te urbana obuća za djecu i mlade  te ručno izrađeni suveniri sa dalmatinskim i općenito morskim motivima. Također imaju i dobar izbor ručnih torbi te kvalitetnih ruksaka poznatih svjetskih brendova za školu i slobodno vrijeme, zatim novčanika, remenja te raznih kapa i šešira. Dio dizajnerske odjeće koje Silvia nudi su sa potpisom nekoliko domaćih dizajnera, a originalne T-shirt majice sa šibenskim motivima potpisuje i sama Silvia.

Silvia ističe da je njezina trgovina posebna po još jednoj stvari, a to je da je „pet friendly“, tj. da kupci slobodno mogu sa sobom povesti kućne ljubimce u kupovinu.

Obzirom na karakter same djelatnosti tržište trgovine Opa!  je  prije svega usko lokalno područje grada i županije, ali imajući u vidu da su Silviini kupci i strani turisti koji za vrijeme turističke sezone borave u Šibeniku, slobodno možemo reći da je njezino tržište i puno šire.

Trgovinu Opa! potražite u Šibenku u ulici Jurja Šižgorića 4, a sve aktualnosti te najnovije ponude pratite preko Facebooka na stranici Opa i Instagrama  opa_1982