Tamara Trcera je vlasnica salona ljepote Femme, prvog kozmetičkog salona takve vrste u Primoštenu, osnovanog 2011. godine.

Osim same vlasnice obrt zapošljava još dvoje djelatnika, te su u planu daljnja zapošljavanja.  Jedan od glavnih ciljeva salona Femme je neprekidna edukacija djelatnika, kako na hrvatskim tako i na međunarodnim razinama. Djelatnici prisustvuju na svim poznatijim međunarodnim sajmovima i edukacijama, te su ukorak s aktualnim trendovima u kozmetičkoj industriji. Na taj način svojim klijentima nude najnovije usluge i proizvode koji su prisutni na svjetskom tržištu.

Tamara ističe da je kozmetika oduvijek bila njezina ljubav. Iako je završila ekonomsku školu, naknadno se prekvalificirala za zvanje kozmetičarke, nekoliko godina stjecala iskustvo kod drugih poslodavaca te otvorila svoj vlastiti salon. Ljubav prema njezi kože je jednostavno bila jača od svega. Ogromno je zadovoljstvo usrećiti klijenticu te nakon odrađenog tretmana vidjeti osmjeh na njezinom licu. To je potvrda da su odlično obavili posao, ali i motivacija da se još više trude i budu još bolje. Ističe i slogan svoga salona koji glasi „Ljepota žene je u njezinoj njezi“.

Glavni proizvodi tj. usluge salona ljepote Femme su tretmani čišćenja i njege lica, razni  ciljani tretmani sastavljeni po problematici kože, nekirurški facelifting, dijamantna mikrodermoabrazija, mezoterapija lica, tretman lica s kisikom, tretman s radiofrekvencijom, kemijski piling,  njega tijela,  anticelulitni program i program mršavljenja, razne masaže tijela, manikura i geliranje noktiju,  ugradnja noktiju, trajni lak, titanium nails, pedikura, depilacije, uređivanje i bojanje obrva kanom te bojom za obrve, bojanje trepavica, trajno uvijanje trepavica i šminkanje s mineralnim make up-om koji je ujedno i skin care make up.

Obzirom na prirodu same djelatnosti poslovanje salona ljepote Femme je uglavnom vezano za područje Primoštena i okolice, ali zahvaljujući turističkoj sezoni, uz domaću klijentelu imaju i puno redovnih stranih klijenata, posebice skandinavaca i Nijemaca.

Tamara se u obavljanju svoga poslu gotovo svakodnevno susreće sa raznim izazovima, ali ne smatra ih negativnim, dapače smatra ih vrlo korisnim jer je potiču da svakoga dana bude sve bolja u onome što radi. Također spominje i ulogu države za koju smatra da ima preveliki broj raznih davanja koja su previsoka.  Misli da bi lokalna /regionalna samouprava mogla pomoći mladim poduzetnicima organiziranjem raznih edukacija, promocijom poduzetnika i sufinanciranjem određenih aktivnosti.

I za kraj Tamara nam poručuju na engleskom jeziku, ali ipak ćemo svi shvatiti njezinu poruku: „Dream it, wish it, do it!“