Katja Vunić je mlada šibenska poduzetnica, vlasnica Beauty salona Hera, smještenog na Baldekinu u Mariborskoj ulici br.1.

Iako je Katja još od 2015. godine prisutna u beauty industriji, svoj vlastiti obrt je otvorila 2018. godine. Za ovu djelatnost se odlučila jer ju je odmalena zanimala njega lica i tijela, a u kozmetiku se zaljubila još u osnovnoj školi.

Glavni proizvodi salona Hera su njega lica i tijela, razne vrste masaža, od kojih se posebno ističe anticelulitna masaža, zatim pedikura, manikura, depilacija te trajni lak.

Obzirom na sam karakter djelatnosti kojom se bave, primarna tržišna orijentacija je lokalnog karaktera, tj. grad Šibenik i županija.

Katja ističe da se u dosadašnjem poslovanju nije susrela sa većim problemima, a najveći izazov je bio otvaranje samog obrta zbog velike procedure i utrošenog vremena. Također ima i riječi hvale za pojedine državne/lokalne institucije, posebno ističe Hrvatski zavod za zapošljavanje koji joj je bio velika financijska i savjetodavna pomoć prilikom otvaranja samog obrta i u prvim mjesecima poslovanja, te Razvojnu agenciju županije  koja pomaže organizacijom raznih radionica i promocijom poduzetnika.

Poruka koju bi Katja željela uputiti mladim poduzetnicima i svima koji se žele okušati u poduzetništvu jest da se odvaže, uzmu poticaje od HZZ-a i ostvare svoje ciljeve. Nije lako, ali se isplati.