U okviru projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za malo i srednje poduzetništvo u Šibensko-kninskoj županiji“ u četvrtak 28.02. u 17.00. sati, u prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije je održan „5. poduzetnički meet up Razvojne agencije“.

Na drugom ovogodišnjem meet up-u naši gosti su bili članovi kreativnog tima agencije MEDIAN-kreativna rješenja, Zoran Diklić-CEO, Anamaria Petani Čvrljak-PR i project managerica te specijalist za društvene mreže i Ivan Perkov-dizajner vizualnih komunikacija. U opuštenoj atmosferi pred oko 35 poduzetnika u turizmu i privatnih iznajmljivača govorilo se o primjeni Internet marketinga u turističke svrhe, a svi sudionici su bili upoznati s upotrebom alata na društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram.

Također, u sklopu meet up-a djelatnik Razvojne agencije Ante Marić je održao kratku prezentaciju županijskog natječaja „Program dodjele poticajnih sredstava za razvoj malog gospodarstva u 2019. godini“ namijenjenog malim i srednjim poduzećima na području Šibensko-kninske županije.

Slijedeći meet up je planiran za ožujak, a sve informacije za sudjelovanje na istom možete dobiti u Razvojnoj agenciji na tel:  022/217-113 ili na ante.maric@rra-sibenik.hr, mob. 091/316-5892.