• 8. prosinca 2023.
  • Katarina Golubic - Pauk
  • 0

Predstavnici Razvojne agencije Šibensko-kninske županije sudjelovali su na svečanom otvorenju konferencije „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“ koje je održano jučer u Amadria Parku u Šibeniku.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, kao središnje tijelo državne uprave nadležno za planiranje, programiranje, provedbu i vrednovanje regionalnih razvojnih programa i projekata u vremenu od 7. – 9.12.2023. godine u Solarisu održava konferenciju o regionalnom razvoju pod nazivom „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“, Još puno lijepih priča je pred nama!

Na konferenciji će biti  predstavljene aktualne politike i razvojni programi čiji je cilj omogućiti ravnomjerni regionalni razvoj svih krajeva Republike Hrvatske kao i mogućnosti financiranja regionalnoga razvoja sredstvima fondova i programa Europske unije.

Danas će ravnateljici Razvojne agencije Biljani Gulin biti uručen Sporazum o dodjeli bespovratnih sredstava u cilju jačanja kapaciteta na regionalnoj i lokalnoj razini za korištenje sredstava EU fondova.