• 7. prosinca 2023.
  • admin
  • 0

Europska komisija i Living Spaces – Cities and regions shaping the built environment for everyone, Europskog peer-learning programa o visokokvalitetnoj arhitekturi i izgrađenom okolišu, traže stručnjake za pomoć u pripremi, facilitaciji i izvještavanju o 12 posjeta za učenje u kontekstu projekta Living Spaces u 2024. godini.

Konzorcij Living Spaces (Eurocities i Vijeće arhitekata Europe) stvara skupinu stručnjaka za pružanje specifične podrške za posjete kolegama o visokokvalitetnoj arhitekturi i izgrađenim okruženjima organiziranim u okviru Living Spaces – gradovi i regije koji oblikuju izgrađeno okruženje za sve.

Living Spaces nudi jedinstvenu priliku za pomoć gradovima, regijama i dionicima u izgradnji stručnosti o planiranju i provedbi visokokvalitetnih arhitektonskih politika i projekata umrežavanjem i razmjenom iskustava. Pozivaju stručnjake koji će se pridružiti jednom ili više posjeta vršnjačkog učenja.

Tko može postati stručnjak?

Prijaviti se mogu motivirani stručnjaci s najmanje 5 godina radnog iskustva u području arhitekture i/ili izgrađenog okoliša koji imaju iskustva u:

• arhitektonskima politikama i/ili urbanističkom planiranju i urbanom/regionalnom razvoju;

• metodama treniranja, facilitacije, moderiranja i angažiranja publike.

Više o tome kako se prijaviti na: https://deskkultura.hr/hr/novosti/living-spaces-trazi-strucnjake-za-podrsku-vrsnjackim-posjetima  

Rok za prijavu je do 18.12.2023.

            Izvor: Deskkultura