• 23. studenoga 2023.
  • Katarina Golubic - Pauk
  • 0

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u ulozi Nacionalnog tijela, u suradnji sa Zajedničkim tajništvom Programa transnacionalne suradnje dunavske regije, sve zainteresirane poziva na informativnu radionicu, koja će biti održana 4. prosinca 2023. godine u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu s početkom u 11:00 sati.

Cilj radionice je potencijalne prijavitelje upoznati sa sadržajem Programa, kako bi se pravovremeno pripremili za prijavu na 2. poziv na dostavu projektnih prijedloga.

Za prijavitelje je u drugom pozivu otvoreno 7 specifičnih ciljeva, dok će vrijednost poziva iznositi oko 38 milijuna eura iz Interreg fonda, uz stopu sufinanciranja od 80%.

U sklopu radionice predstavit će se i poziv za male projekte (SMF), čije se otvorenje očekuje 27. studenog 2023. godine, a predstavlja alat za pokretanje razvoja malih projekata i inicijativa u okviru Strategije Europske unije za dunavsku regiju (EUSDR).

Svi zainteresirani za sudjelovanje na radionici mogu se prijaviti do 29. studenoga 2023. do 15:00 sati putem online prijavnog obrasca. Broj mjesta je ograničen.

Dnevni red možete preuzeti ovdje. Radni jezici su hrvatski i engleski.

Dodatne radionice održat će se u siječnju u Osijeku i Zadru.