U petak, 21. listopada, Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, organizira Sajam poslodavaca, na adresi Ulica Ante Šupuka 31, u vremenu od 9 do 14 sati. Cijeli događaj odvija se u sklopu EU projekta “ARS MECHANICA za nove kompetencije” te daje priliku svim maturantima kao i nezaposlenim osobama Šibensko-kninske županije, da na jednom mjestu saznaju sve njima relevantne informacije.

Svim učenicima važno je znati što ih očekuje nakon redovnog školovanja i koje su im mogućnosti zapošljavanja na tržištu rada. Ovim sajmom, Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, okupit će poslodavce iz područja triju županija, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske kako bi se učenici, kao i nezaposlene osobe, mogli upoznati s njima, njihovim radom i potrebama za radnom snagom te kako bi dobili informacije o programima doškolovanja i prekvalifikacija koje se provode u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti.

Osim što će svi posjetitelji imati priliku od početka do kraja sajma upoznati se s poslodavcima i ostaviti im svoj CV, moći će i sudjelovati na pripremljenim panelima koji će krenuti nakon što Župan šibensko-kninski, Marko Jelić, svečano proglasi Sajam poslodavaca otvorenim.

ŠTO VAS SVE OČEKUJE NA SAJMU?

09:00 – 14:00     PREDSTAVLJANJE POSLODAVACA

09:30 – 10:30     IZ SREDNJE U REDOVE PREDNJE – predstavnici iz Županije, Hrvatske obrtničke komore, poslodavci kao i maturanti održat će zanimljiv panel namijenjen maturantima u kojem će pokušati dočarati što ih očekuje nakon srednje škole, koje su im daljnje opcije i mogućnosti.

11:30 – 12:30     NOVO ZNANJE DONOSI BLAGOSTANJE – Hrvatski zavod za zapošljavanje i Industrijsko-obrtnička škola Šibenik predstavit će programe prekvalifikacije koje nudi za nezaposlene osobe u sklopu Regionalnog centra kompetentnosti.

Stoga, ako ste maturant, nezaposlena osoba, želite se prekvalificirati i pokrenuti vlastiti posao, dođite na sajam i saznajte sve iz prve ruke.

Iskoristite priliku i odmah prijavite svoj dolazak na ovom linku.