Mario Agić, mladi šibenski poduzetnik je vlasnik obrta za njegu i održavanje tijela Masadria. Osnovne vrste usluge koje Mario pruža su tajlandska masaža i individualni tretmani. Poduzetništvom se počeo baviti u lipnju ove godine kada je i otvorio obrt.

Iako je obrt otvorio tek ove godine, početak Mariovog bavljenja tajlandskom masažom proizlazi iz preko 20 godina bavljenja istočnjačkim  borilačkim vještinama Aikido i Tai chi za koje kaže da su osim osnovne funkcije samoobrane ujedno i vrhunske discipline za njegu i održavanje tijela, ali i duha, pogotovo u preventivnom smislu. Osim prevencije tajlandska masaža  pomaže i općenito ljudima sa zdravstvenim problemima na način da cijeli organizam dovodi u ravnotežu. Dokazano je da je i jako učinkovita kao terapija za liječenje posljedica moždanog i srčanog udara, ali i drugih zdravstvenih problema.

Obzirom na prirodu djelatnosti kojom se bavi, Mariov obrt je usmjeren prije svega na lokalno tržište grada Šibenika i županije.

Kao i većina malih poduzetnika Mario se u svom svakodnevnom poslovanju susreće sa brojnim izazovima i problemima od kojih su najznačajniji preveliki troškovi tekućeg poslovanja, zatim slab ekonomski standard građana te manjak navike i kulture za korištenjem ovakvih usluga. U skladu sa time smatra da nove poduzetnike-početnike treba maksimalno rasteretiti dijela troškova u samim počecima poslovanja, a dobrodošla pomoć je i u vidu olakšanja ulaska na tržište i promocije poduzetnika, poput ovog članka.  Predlaže i mogućnost organizacije poslovnih sajmova na lokalnoj razini gdje bi se poduzetnici mogli izravno informirati o nekim bitnim stvarima, također i međusobno se upoznati i umrežiti.

I za kraj Mario nam se obraća više kao sportaš nego poduzetnik sa slijedećom porukom „Što više fizičke aktivnosti i sporta u rekreativnom obliku, a što manje gubljenja vremena po društvenim mrežama. Potrebno je na vrijeme voditi računa o svome tijelu, ne čekati da vam liječnik dijagnosticira određene probleme. Mladi pogotovo moraju obratiti više pozornosti, jer se često dogodi u pubertetu da zbog naglog rasta djece nastanu problemi sa iskrivljenom kralježnicom koji će prije ili poslije uzrokovati zdravstvene probleme i bolove.

Kontakt: 095 576 7094

Facebook: Masadria – thai yoga massage