Restaurant Le Piaf smješten je u Rogoznici, na samoj obali na ulazu u stari dio mjesta.

Vlasnik restorana, mladi poduzetnik Marin Jelić sa svojim uigranim timom donosi užitak u ribljim specijalitetima i plodovima mora pripremljenim na originalan način uz primjenu obiteljske kulinarske recepture, i sve to u originalnom dalmatinskom ambijentu sa pogledom na more. U bogatoj ponudi restorana Le Piaf nalazi se nekoliko vrsta doručaka, zatim sve popularnije bruschete, topla i hladna predjela mediteranskog predznaka, bogata ponuda mesnih jela te neizostavno u Dalmaciji, bogata ponuda ribljih jela. Da bi riba plivala i treći put tu je respektabilna vinska lista sa crnim i bijelim vinima  domaćih vinara iz Dalmacije, Istre i Slavonije. Također ljubitelji pizze su na pravom mjestu za degustaciju širokog izbora pizza pripremljenih u krušnoj peći.

Kako sam vlasnik kaže restoran Le Piaf je mjesto za opuštanje, uživanje u vrhunskoj hrani pripremljenoj na moderan i maštovit način uz predivan pogled na more.

Za kraj ljubazno osoblje restorana nam poručuje  „Želimo biti vaš gastronomski suvenir, želimo zagrliti vaše potrebe i očekivanja… Da bismo postali vaš suvenir okusa i mirisa treba nam još samo jedno, vaše strpljenje… Motivaciju, znanje i želju već posjedujemo. U nadi da ćemo spojiti vaše strpljenje i našu motivaciju da vam priuštimo samo najbolje srdačno vam se zahvaljujemo…“

Web: www.lepiaf.eatbu.hr

Facebook: Le Piaf

Instagram: Le Piaf