Tomislav Zaninović, direktor poduzeća Incluido j.d.o.o. je vlasnik šibenske praonice rublja ‘Washin’ na Baldekinu. Specifičnost Tomislavovog poduzeća je što zapošljava dvije osobe sa invaliditetom, a i on sam je 80-postotni invalid. Tomislav je praonicu preuzeo nakon što je prijašnji vlasnik,  Centar za inkluziju Šibenik, upao u teškoće, te više nije mogao obavljati djelatnost.

Osnovne usluge koje pruža praonica rublja Washin su pranje i glačanje svih vrsta rublja. Preuzimanje prljavog rublja i dostava čistog također je uključeno u cijenu. Tomislav kaže da posla uglavnom imaju tijekom cijele godine, kada su im glavni klijenti nekoliko restorana iz Šibenika i okolice. Za vrijeme turističke sezone obujam posla se poveća nekoliko puta te osim stalnih klijenata, kod njih rublje peru vlasnici brojnih apartmana i brodova iz raznoraznih chartera.

Izazovi sa kojima se Tomislav još uvijek susreće u svakodnevnom poslovanju su dokazati svojim potencijalnim klijentima, te općenito javnosti da su osobe sa posebnim potrebama u potpunosti sposobne određene poslove obavljati podjednako kvalitetno kao i sve ostale. Edukacija i senzibiliziranje javnosti mogu puno doprinijeti boljem rješavanju tog problema.

Smatra da bi država određenim poticajima i stimulacijama trebalo više poticati zapošljavanje osoba sa posebnim potrebama jer trenutni sustav nije dobar. Poslodavcima, pa tako i lokalnim i regionalnim samoupravama, lakše je plaćati novčane kazne zbog nezapošljavanja osoba s invaliditetom, nego ih zaposliti. Trošak zapošljavanja je višestruko veći od samih penala. Da bi se taj problem počeo rješavati, trebalo bi povećati iznos novčanih kazni za poslodavce koji izbjegavaju tu mjeru, tako da bar budu nešto veće od samog troška zaposlenja.

Nedavno uvrštavanje praonice Washin među pet najboljih mikro-poduzetnika u Hrvatskoj koji zapošljavaju osobe s posebnim potrebama priznanje je Tomislavu i njegovim vrijednim djelatnicama da je put kojim idu pravi put.