COCO.N je novootvoreni frizerski salon koji se nalazi u Crnici na adresi Prilaz tvornici 34. Kako kaže vlasnica, mlada šibenska poduzetnica Nikolina Barišić, Coco.N nije samo još jedan frizerski salon, već prava hair spa oaza u kojoj se klijenti u ugodnoj i intimnoj atmosferi uz vrhunsku uslugu mogu potpuno opustiti od svakodnevnog stresa.

Nikolina je salon otvorila tek nedavno, ali uz prethodno ogromno iskustvo koje je stjecala u renomiranim šibenskim salonima. Osim klasičnih frizerskih usluga koje nudi, Nikolina planira organizirati i edukacije, radionice, snimati editorijale i sl. Također, u suradnji sa jednom mladom šibenskom frizerkom i make up artisticom najavljuje usluge njege kose i brade muškaraca.

Obzirom na karakter same djelatnosti primarna tržišna orijentacija je grad Šibenik i županija, ali zahvaljujući dobroj lokaciji i blizini gradske plaže Banj, ne sumnjamo da će i dobar dio njezinih klijenata biti inozemni turisti.

Kao i svi mladi poduzetnici Nikolina se u svom poslu suočava sa brojnim izazovima, ali ističe da je to uglavnom nešto pozitivno, tj. ono što je tjera naprijed. Sa većim problemima dosad se nije susretala.

Smatra da bi država/lokalna/regionalna samouprava mogla olakšati poslovanje mladim poduzetnicima prije svega smanjenjem davanja i poreza.

I za kraj Nikolina poručuje mladim poduzetnicima, te onima koji se tek namjeravaju okušati u poduzetničkim vodama-radite ono što volite i uspjeh će doći prije ili poslije.