Ankica Cvitan i Franka Lokas su mlade šibenske poduzetnice, vlasnice frizerskog salona veselog imena FrizerAj. Njihov salon se nalazi u samom centru Šibenika u Ulici fra Jerolima Milete, preko puta Nove pošte.

Ove dvije mlade djevojke su salon su otvorile u veljači 2018. godine  i to nakon dugogodišnjeg rada kod zajedničkog poslodavca. To je bio i logičan smjer njihovog profesionalnog puta obzirom da su obje po struci frizerke sa položenim majstorskim ispitom. Cure također ističu da ih je na ulazak u zajednički poduzetnički  pothvat najviše motivirala ljubav prema frizerstvu i zajednički ciljevi u poslu.

Glavne usluge koje FrizerAj pruža svojim klijentima su žensko i muško šišanje, sve vrste bojanja i sve vrste pramenova, moderna šišanja i svečane frizure te tretmani za njegu kose.

Obzirom na sam karakter djelatnosti kojom se bave, primarna tržišna orijentacija je lokalnog karaktera, tj. grad Šibenik i županija.

Ankica i Franka kažu da im je svakodnevni izazov iznova zadovoljiti svakog klijenta, pružiti njihovoj kosi maksimalnu pažnju, te prilagoditi se trendovima u svjetskoj industriji njege kose koji se mijenjaju skoro na svakodnevnoj bazi. Problemi sa kojima se susreću su preopširna i prezahtjevna papirologija i birokracija. U skladu s time smatraju da bi prije svega lokalna i regionalna vlast trebala mladim poduzetnicima i obrtnicima olakšati poslovanje na način da smanji porezna davanja i druge namete barem u prve dvije-tri godine poslovanja.

Poruka mladim poduzetnicima i svima koji se žele okušati u poduzetništvu je: budite hrabri, ulažite u svoje znanje i nikad ne odustajte od svojih ciljeva.