U okviru projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za malo i srednje poduzetništvo u Šibensko-kninskoj županiji“ u srijedu, 27.03.2019. godine u 17 sati u prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije je održan „6. poduzetnički meet up Razvojne agencije“.

Ovaj meet up je bio zamišljen kao interaktivna informativna radionica na kojoj su svi posjetitelji saznali  nešto više o financiranju poduzeća u njihovoj početnoj fazi, tzv. start up poduzeća. Tema je bila „Financiranje mikro, malih i srednjih poduzeća s naglaskom na instrumente HBOR-a i HAMAG BICRO-a“, a naš gost predavač je bio mr.sc. Zrinski Pelajić, poslovni savjetnik/konzultant sa preko 30 godina radnog iskustva u zemlji i inozemstvu. Meet up je bio namijenjen prije svega poduzetnicima početnicima, ali i onima koji se tek namjeravaju okušati u poduzetničkom svijetu. Osim samih poduzetnika, na meet up-u je sudjelovalo nekoliko nezaposlenih osoba te nekoliko OPG-a.

Sljedeći meet up je planiran u travanju, a sve informacije za sudjelovanje na istom možete dobiti u Razvojnoj agenciji na tel:  022/217-113 ili na ante.maric@rra-sibenik.hr, mob. 091/316-5892.