Poštovani poduzetnici

u okviru projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP u Šibensko-kninskoj županiji“ kojeg provodi Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, poduzetnicima se  pruža mogućnost promocije poduzeća na mrežnim stranicama Razvojne agencije (www.rra-sibenik.hr i facebook stranici Agencije) te širenje informacija putem radionica, konferencija i drugih marketinških kanala.

Mogućnost promocije će do kraja 2019.g. imati ukupno 100 poduzetnika iz naše županije, a predviđena dinamika objave promotivnih materijala je do 10 malih i srednjih poduzeća  mjesečno. Prednost kod promocije imati će poduzetnici početnici, žene poduzetnice i poduzetnici koji posluju na slabije razvijenijim područjima naše županije.

Cilj je putem objavljivanja informacija o vašim poduzećima, predstaviti vas, vaše proizvode, poslovanje i aktivnosti javnosti, podizati svijest o bavljenju poduzetništvom i konačno potaknuti mlade na kreativnost.

Pozivamo vas da u objavama kažete i nešto više o problemima s kojima se susrećete, izazovima tržišta na kojemu djelujete, ali i motivaciji i želji koje su vas potakle na bavljenje poduzetništvom.

U našoj rubrici Poduzetnički kutak svaki mjesec promovirati ćemo priče poduzetnika te vas, ukoliko ste zainteresirani za promociju, ljubazno molimo da popunite obrazac kojeg šaljemo u privitku ovog maila, a koji ćemo zatim marketinški obraditi i u obliku članka s fotografijama objaviti na našim stranicama.

Također, ljubazno molimo da nam uz popunjeni obrazac dostavite i nekoliko fotografija kojima biste željeli predstaviti vaš rad, vas osobno i poslovanje vaše firme.

Prijave za promociju ćemo zaprimati do ispunjenja kvote od 100 poduzetnika i to na sljedeću email adresu: ante.maric@rra-sibenik.hr

Unaprijed se zahvaljujemo na vašem interesu, srdačno vas pozdravljamo i radujemo se našoj suradnji.

S poštovanjem,

Vaša Razvojna agencija Šibensko-kninske županije