Otvorene su prijave za 13. Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije, koji se i ove godine održava u Skradinu, 30. travnja i 1. svibnja 2024.

Sve zainteresirane molimo da potpisanu i pečatiranu prijavu, dostupnu na OVOJ POVEZNICI, pošalju na e-mail: sajam.agroturizma@skz.hr do najkasnije 1. travnja 2024. godine.

Suorganizatori ovogodišnjeg Sajma su ustanova Razvojno inovacijski centar AluTech, Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, HGK Županijska komora Šibenik, Grad Skradin i Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, a županija partner je Ličko-senjska županija.

Sajam je izložbeno – prodajnog karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a prošle godine posjetilo ga je gotovo 30 000 domaćih i stranih gostiju. Na Sajmu predstavljamo ukupno bogatstvo naše županije i županije partnera, od autohtonih i tradicijskih ruralnih proizvoda i usluga, etno i gastronomskih specijaliteta do kulturne baštine, folklora, starih zanata te turističke ponude na obiteljskim domaćinstvima ruralnih područja.

Zbog velikog interesa izlagača, pozivamo Vas da već sada popunite i pošaljete Prijavu. 

Na otvorenju Sajma predstavit ćemo i Katalog izlagača, pa Vas molimo da uz popunjenu Prijavu, dostavite i jednu fotografiju vaših proizvoda koja će biti objavljena u istom.

S poštovanjem do skorog susreta na 13. Sajmu agroturizma Šibensko-kninske županije!