U okviru projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za malo i srednje poduzetništvo (MSP) u Šibensko kninskoj županiji“ u  ponedjeljak 01.10. u 17.00. sati, u prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije je održan Prvi poduzetnički meet up Razvojne agencije.

Meet up sastanci su zamišljeni kao neformalno druženje poduzetnika sličnih ili istih interesa i djelatnosti, a cilj je međusobno upoznavanja i umrežavanje između sebe, te sa predstavnicima relevantnih organizacija iz javnog i drugih sektora.

Naime, za vrijeme trajanja projekta, do prosinca 2019. godine, u prostorijama Razvojne agencije će biti organizirano ukupno 10 meet-up-ova na kojima će izlagati prije svega poduzetnici početnici, ali i njihovi stariji iskusniji kolege.

Na održanom prvom poduzetničkom meet up-u su nam se predstavile dvije mlade šibenske poduzetnice Maja Sulje i Ivana Raič iz marketinške agencije Hoopla komunikacije d.o.o.

Maja  i Ivana su kratko predstavile sebe,  svoje poduzeće, te svoje iskustvo u dosadašnjem poslovanju.

Na meet up-u je bilo prisutno preko 20 poduzetnika, koji su u neformalnoj  i opuštenoj atmosferi proširili svoju mrežu kontakata, upoznali nove osobe, te saznali nešto više o vještinama koje se zahtijevaju od poduzetnika na globalnom tržištu.

Slijedeći meet up je planiran za studeni, a sve informacije za sudjelovanje na istom možete dobiti u Razvojnoj agenciji ŠKŽ na tel:  022/217-113 ili na ante.maric@rra-sibenik.hr, mob. 091/316-5892.