Sajam poduzetništva Šibensko - kninske županije

U organizaciji Šibensko-kninske županije, a pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u prostorijama Adriatic Business Centra, u Ulici Narodnog preporoda br. 4, u Šibeniku održat će se Sajam poduzetništva Šibensko-kninske županije., u utorak 24. svibnja, od 10:00 do 16:00 sati,

Sajam je otvorenog tipa, mjesto poslovnih susreta i sjajna prilika za informirati se o mogućnostima dobivanja bespovratnih potpora iz različitih izvora te o uslugama koje nude poduzetničke potporne institucije.

Sajam će omogućiti direktnu komunikaciju s predstavnicima ministarstava, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Šibensko-kninske županije, Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Europske investicijske banke, Hrvatske gospodarske komore komore Šibenik, Obrtničke komore Šibensko-kninske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Šibenik, Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Razvojno inovacijskog centra AluTech,  Javne ustanova Lokalna razvojna agencija Matica, Centra za nove tehnologije i poduzetništvo Trokut, Podi Šibenik d.o.o. i  Grada Drniša.

Pozivaju se svi poduzetnici, i oni koji to žele postati, da posjete Sajam poduzetništva Šibensko-kninske županije u utorak 24. svibnja, od 10:00 do 16:00 sati, u prostorijama Adriatic Business Centra, u Ulici narodnog preporoda br. 4, u Šibeniku.

Program Sajma dostupan je na poveznici:

 

 

  •   POČETAK: 24.05.2022, 10:00h
  •   ZAVRŠETAK: 24.05.2022, 16:00h
  •   VIŠE INFORMACIJA

 

Copyright © 2012-2023 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja