Dani otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj- 06. - 13. svibnja 2018. godine

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (u daljnjem tekstu: MRRFEU) uz podršku Europske komisije i ove godine organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ koji će se održati u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2018. godine. 
„Dani otvorenih vrata EU projekata u Hrvatskoj“ prvi put su održani prošle godine kada je i na području Šibensko-kninske županije u koordinacije Razvojne agencije obilježen Europski tjedan. Održavanjem različitih aktivnosti za javnost diljem županije – konferencija, okruglih stolova, otvorenih vrata lokaliteta obnovljenih europskim sredstvima, radionica za djecu, biciklijada - posjetitelji su mogli bolje upoznati korisnike projekata i sudjelovati u brojnim aktivnostima.

„Dane otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji" ove godine započet ćemo velikom biciklijadom koja će se održati 05. svibnja. Start biciklijade je na šibenskoj rivi ispred turističke zajednice u 11,00 sati, a očekivani završetak na šetnici u kanalu sv. Ante.

Biciklijada će i ove godine biti humanitarnog karaktera, prihod od startnina u iznosu od 20,00 kuna bit će doniran šibenskoj udruzi Izvor ljubavi - za pomoć djeci s poteškoćama u učenju Šibensko-kninske županije. To je neprofitna organizacija osnovana 2008. godine na poticaj roditelja djece s poteškoćama u učenju s namjerom da pomogne djeci ublažiti ili potpuno prevladati teškoće čitanja, pisanja i računanja.

Formalni početak “Dana otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji” obilježit ćemo zajedničkom početnom konferencijom za širu javnost koja će se održati u ponedjeljak 07. svibnja 2018. godine u gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića u Šibeniku, s početkom u 11,00 sati. Konferenciji će prisustvovati šibensko-kninski župan i gradonačelnici svih gradova, kao i načelnici općina, koji će s prisutnima podijeliti svoja dosadašnja iskustva u provedbi EU projekata, kao i planove za buduće strateške i razvojne projekte u svojim sredinama. pregled svih događanja na području cijele Šibensko-kninske županije možete vidjeti na programu u privitku.

Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite u obilježavanju Europskog tjedna: na konferencijama, radionicama, okruglim stolovima, obilascima lokacija i biciklijadama diljem županije. 
Veselimo se Vašem dolasku!

# Dokument: Format: Veličina:
PROGRAM Dani otvorenih vrata EU projekata 2018 pdf 470.99 KB
  •   POČETAK: 06.05.2018, 10:54h
  •   ZAVRŠETAK: 13.05.2018, 14:54h
  •   VIŠE INFORMACIJA

 

Copyright © 2012-2023 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja