16. svibanj - Dan energetske učinkovitosti Šibensko-kninske županije

Tradicionalno već petu godinu zaredom Razvojna agencija i Šibensko-kninska županija organiziraju Dan energetske učinkovitosti Šibensko-kninske županije

 

u utorak, 16. svibnja 2017. godine s početkom u 11 sati

u prostorima Razvojne agencije Šibensko-kninske županije

Velimira Škorpika 6, Šibenik

 

Nakon uvodnog izlaganja župana Pauka i ravnateljice Lepur, predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja prisutne će upoznati s aktualnim programima i natječajima te budućim planovima na području energetske učinkovitosti, s posebnim naglaskom na nacionalne programe energetske obnove zgrada RH.

Predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstavit će rezultate provođenja mjera energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije kako za javne ustanove, općine i gradove tako i za gospodarske subjekte i građane, s posebnim naglaskom na upravitelje višestambenih zgrada.

Način na koji naš obrazovni sustav prati trendove energetske učinkovitosti prezentirat će predstavnici Studija energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku te Industrijsko-obrtničke škole Šibenik.

Cjelokupni program obogatit će demonstracija rada električnog kartinga koji će predstaviti Bojan Cinotti, nagrađivani član Društva inovatora Faust Vrančić.

Ovo događanje jedinstvena je prilika da svi zainteresirani direktno dobiju informaciju o mjerama energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije kojima naša županija obiluje, kao i o načinima i mogućnostima sufinanciranja tih mjera putem nacionalnih i EU fondova.

Radujemo se vašem dolasku!

 

# Dokument: Format: Veličina:
Program dan energetske učinkovitosti docx 17.80 KB
  •   POČETAK: 12.05.2017, 13:46h
  •   ZAVRŠETAK: 16.05.2017, 13:46h
  •   VIŠE INFORMACIJA

 

Copyright © 2012-2021   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja