Započinje gradnja Centra za razvoj marikulture Šibensko-kninske županije

  21.04.2021, 13:22h   •     RA Admin

Započinje gradnja Centra za razvoj marikulture Šibensko-kninske županije, projekta kojeg je uspješno pripremila i na natječaj aplicirala Razvojna agencija ŠKŽ a kojeg provodi ustanova AluTech. Centar za razvoj marikulture će se izgraditi na području uvale Sv. Petra u šibenskoj Mandalini, te će na usluzi školjkarima i poduzetnicima ŠKŽ u sektoru marikulture. Projekt je ukupne vrijednosti 4.5mil. kuna te je u100%-tnom iznosu financiran iz Europskih sredstava i državnog proračuna Republike Hrvatske.

Danas je u prostorijama Razvojno inovacijskog centra Alutech potpisan ugovor za izgradnju Centra za razvoj marikulture. Ugovor su potpisali u ime izvođača radova poduzeća Inovator d.o.o., član uprave Luka Nikolac te ravnatelj Alutecha Zoran Belak. Ukupna vrijednost ugovorenih radova je 3.051.689,13 kuna, a obuhvaća građevinske i obrtničke radove, radove vodovoda i odvodnje, elektroinstalacijske radove te uređenje okoliša. Predviđeno trajanje radova je jedanaest mjeseci.
 
Započinje gradnja Centra za razvoj marikulture Šibensko-kninske županije

 

Copyright © 2012-2021   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja