Uključite se na Info dan za natječaj Erasmus+: Sport!

  21.04.2021, 07:59h   •     RA Admin

Ministarstvo turizma i sporta poziva sve potencijalne prijavitelje na natječaj Erasmus+: Sport na sudjelovanje na nacionalnom Info danu koji će se održati danas s početkom u 10:00 sati. 

Događanje će se održati putem online platforme kojoj možete pristupiti putem linka: https://vimeo.com/event/896745/1aa010ffa7 Za sudjelovanje nije potrebna prethodna registracija.

Cilj Informativnog dana  je podizanje svijesti o mogućnostima koje pruža program Erasmus+: Sport kako bi se potaknuli relevantni dionici na korištenje EU potpora za razvoj suradnje u području sporta.

Službeni poziv za podnošenje projektnih prijedloga u okviru Erasmus+ programa objavljen je na sljedećem linku: 2021 Erasmus+ Call for Proposals.

Portal za prijavu projekta možete naći na linku.

Na Info danu mogu sudjelovati svi zainteresirani predstavnici neprofitnih sportskih organizacija i drugih prihvatljivih prijavitelja, kao što su jedinice lokalne i područne samouprave te neprofitne javne odgojno-obrazovne ustanove.

Uključite se na Info dan za natječaj Erasmus+: Sport!

 

Copyright © 2012-2021   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja