U povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena održana konferencija za poduzetnice u turizmu

  16.03.2023, 17:30h   •     RA Admin

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena, Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u suradnji s Women in Adria organizirala je konferenciju posvećenu poduzetnicama u turizmu u sklopu projekta TAKE IT SLOW.

Budući da je nadolazeća turistička sezona pred vratima i da je glavni problem nedostatak radnika, konferencija je bila posvećena raspravi o tome gdje pronaći radnike, kako ih zadržati cijelu sezonu, što je potrebno za zapošljavanje stranih radnika, kako odabrati poslodavca te kako motivirati i nagraditi radnike.

Tijekom konferencije sudionici su također imali priliku poslušati uspješne poduzetničke priče i čuti savjete koji će im pomoći u svakodnevnom radu, posebno, prijeko potrebne savjete o načinima financiranja za male i srednje poduzetnike.

Ova konferencija bila je posvećena poduzetnicama u turizmu, onima koje su posredno vezane uz turizam, ženama zaposlenim u turističkim djelatnostima, sezonskim radnicama te studentima s ovih prostora.

 

Copyright © 2012-2023 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja