Pratite online 3. Dane poljoprivrede, ribarstva i šumarstva

  27.10.2022, 13:24h   •     RA Admin

Ministarstvo poljoprivrede s partnerima Hrvatskim šumama, Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu te Istarskom županijom organizira 3. Dane poljoprivrede, ribarstva i šumarstva, manifestaciju koja se ove godine održava 27. i 28. listopada 2022. godine u hotelu Park Plaza u Puli. Konferenciju je moguće pratiti i online na Youtube i Faceboook kanalu Ministarstva.

Sudionici Konferencije su predstavnici tijela državne, lokalne i regionalne uprave, subjekti u poslovanju s hranom, akademska i znanstvena zajednica, relevantni stručnjaci i analitičari, poljoprivrednici te civilno društvo, a tom prilikom bit će izloženi domaći poljoprivredno-prehrambeni proizvodi,  uručeni ugovori o potpori u okviru Programa ruralnog razvoja te održane brojne edukativno-informativne prezentacije, kao i panel rasprave.

Prvi dan Konferencije obuhvatit će teme protupožarne zaštite šuma i šumskih resursa, uz interaktivnu panel raspravu o primjerima dobre prakse u hrvatskoj poljoprivredi. Drugog dana konferencije bit će uručeni ugovori iz mjera Programa ruralnog razvoja, održane međuresorne panel rasprave o novim prilikama za hrvatske poljoprivrednike i utjecaju klimatskih promjena na prehrambenu sigurnost, a nastavlja se i program prezentacija s aktualnim temama novog programskog razdoblja i financijske perspektive u poljoprivredi i ribarstvu.

Program Konferencije dostupan je na poveznici.

Pratite online 3. Dane poljoprivrede, ribarstva i šumarstva

 

Copyright © 2012-2023 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja