Poziv za podnošenje prijava za Fond za mala i srednja poduzeća EUIPO-a u 2023.g.

  25.01.2023, 10:14h   •     RA Admin

Otvoren je Fond za MSP-ove u okviru inicijative „Ideas Powered for Business”. Ovaj program bespovratnih sredstava osmišljen je kako bi se malim i srednjim poduzećima iz EU-a pomoglo u zaštiti njihovih prava intelektualnog vlasništva (IV). Fond za MSP-ove inicijativa je Europske komisije koju provodi Ured Europske unije za intelektualno vlasništvo (EUIPO), a trajat će od 23. siječnja 2023. do 8. prosinca 2023.

Ukupna sredstva za 2023.g. iznose više od 25 mil eura, dostupna su tijekom cijele godine prema redoslijedu prijave, a mogu se koristiti za:

  •          troškove usluge IP Scan-a (Voucher 1) te
  •          troškove registracije žiga i industrijskog dizajna putem nacionalnih, regionalnih, europskih i međunarodnih sustava zaštite  (Voucher 2).

Obrazac za prijavu možete podnijeti putem Računa u Fondu za MSP-ove na sljedećoj poveznici: Podnesite prijavu

Dodatne informacije o uvjetima za podnošenje prijave možete pronaći u Smjernicama za podnositelje prijave i na stranici EUIPO-a.

Ukoliko imate dodatna pitanja, obratite se Informacijskom centru DZIV-a na kontakt: e-mail: info@dziv.hr ili prijavom na e-savjetovanje: https://www.dziv.hr/hr/savjetovanje ili na tel.+385 1 6109 825.

Više informacija dostupno je na EUIPO-voj stranici Fonda za MSP-ove za 2023.

 

Poziv za podnošenje prijava za Fond za mala i srednja poduzeća EUIPO-a u 2023.g.

 

Copyright © 2012-2023 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja