Okrugli stol na temu „Programi Unije za razvoj kulture i civilnog društva regija“

  04.11.2021, 14:39h   •     RA Admin

Okrugli stol na temu „Programi Unije za razvoj kulture i civilnog društva regija“ održati će se u petak, 12.11. u 12 sati te će okupiti renomirane predstavnike Vladinog ureda za udruge, Deska Kreativne Europe pri Ministarstvu kulture i medija RH te vodećih organizacija u kulturi i sektoru civilnog društva u Šibensko-kninskoj županiji.

Cjelokupno događanje organizira Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u svojstvu nositelja ureda Europe Directa Šibensko-kninske županije u suradnji s Vladinim uredom za udruge i Ministarstvom kulture i medija RH. Događanje se organizira u sklopu Konferencije o budućnosti Europe, a financirano je sredstvima Europske unije.

Teme koje će se obuhvatiti raspravom za cilj će imati osvijestiti ulogu organizacija u kulturi i civilnom društvu u Hrvatskoj kao bitnim pokretačima društvenog i gospodarskog razvoja regija. Tijekom okruglog stola, svim sudionicima događaja će se pružiti i konkretne informacije o aktualnim i nadolazećim natječajima u okviru programa Unije namijenjenim kulturi i općenito organizacijama civilnog društva u novoj financijskoj perspektivi (2021-2027). Naglasak će biti na programima Unije: CERV - Građani, jednakost, prava i vrijednosti i Kreativnoj Europi – potprogramu Kultura..

Drugi dio događanja odnositi će se na Kreativni kutak & Individualni idejni laboratorij unutar kojeg će sudionici imati prilike dobiti konkretne informacije o planiranim natječajima u novom financijskom razdoblju. Također, tijekom drugog dijela događanja svi sudionici će predstavnicima Deska Kreativne Europe i kontaktne točke za CERV program imati prilike predstaviti vlastite projektne ideje te dobiti individualno savjetovanje o mogućnosti prijave istih na EU natječaje.

Sudjelovanje je moguće isključivo uz prijavu putem PRIJAVNICE. Broj mjesta je ograničen sukladno epidemiološkim mjerama.

Događanje možete također pratiti online klikom na POVEZNICU.

 

 

 

Okrugli stol na temu „Programi Unije za razvoj kulture i civilnog društva regija“

 

Copyright © 2012-2023 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja