OBJAVLJENO PRETHODNO SAVJETOVANJE ZA TREĆI POSTUPAK NABAVE INFORMATIČKE I AUDIO-VIDEO OPREME ABC CENTRA

  13.05.2020, 13:26h   •     RA Admin

Kako u dva provedena postupka javne nabave informatičko - komunikacijske i audio-video opreme ABC centra nije zaprimila niti jednu valjanu ponudu, Razvojna agencija Šibensko-kninske županije će treći put pokrenuti postupak nabave. Stoga, na dan 13.05.2020. započinje provedba novog prethodnog savjetovanja.

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije stavlja na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima dokumentaciju koja sadržava:

  1. Nacrt DONa - ABC informatička oprema,
  2. Troškovnik - grupa A,
  3. Troškovnik - grupa B.

Datum završetka prethodnog savjetovanja sa zainteresiranim gospodarskim subjektima je 19.05.2020.

Po završetku prethodnog savjetovanja, Razvojna agencija će razmotriti sve pristigle primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata te će o prihvaćanju ili neprihvaćanju primjedbi i prijedloga zainteresiranih subjekata izraditi izvješće, koje će objaviti na svojim internetskim stranicama www.rra-sibenik.hr i na stranicama EOJN -  https://eojn.nn.hr/Oglasnik/.

Nabava informatičko - komunikacijske i audio-video opreme je dio projekta „Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture Adriatic Business Centre – ABC“  ukupne vrijednosti 20 milijuna kuna koji se u stopostotnom iznosu financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Projektom je obnovljena poslovna zgrada na prostoru bivše tvornice TLM-a. Radi se o objektu na tri etaže, ukupne površine 1700 kvadrata koji će do kraja ove godine otvoriti vrata poduzetnicima i jedinicama lokalne samouprave a uz najam prostora ovdje će se moći dobiti usluge informiranja, edukacije i savjetovanja u svim fazama poslovanja, te pripreme i provedbe projekata.

Prethodno savjetovanje je objavljeno na web stranicama Elektroničkog oglasnika javne nabave RH (EOJN) pod izbornikom PRETHODNA SAVJETOVANJA s datumom objave 13.05.2020.

# Dokument: Format: Veličina:
Nacrt dokumentacije ABC oprema docx 167.52 KB
Troškovnik grupa 1 ABC oprema xlsx 31.21 KB
Troškovnik grupa 2 ABC oprema xlsx 41.52 KB

 

Copyright © 2012-2021   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja