Objavljen natječaj "Europska nagrada za promicanje poduzetništva 2023"

  17.03.2023, 08:39h   •     RA Admin

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je natječaj „Europska nagrada za promicanje poduzetništva 2023“ (European Enterprise Promotion Awards – EEPA 2023).

Natječaj je otvoren za nacionalne organizacije, gradove, općine, regije i zajednice, javno-privatna partnerstva tijela javne vlasti i poduzetnika, obrazovne programe i poslovne organizacije.

Prijava se dostavlja na hrvatskom jeziku, elektroničkim putem do 26. svibnja 2023. godine.
 
Natjecanje za EEPA 2023 odvija se u dvije faze. U prvoj fazi – nacionalna razina, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja putem Odbora za vrednovanje i odabir projekata, odabire prema propisanim EU kriterijima, dva projekta iz dvije različite kategorije, koje dalje prijavljuje na EU razinu. U drugoj fazi – europska razina, Europska komisija odabire članove Europskoga žirija koji vrši odabir na EU razini.

Više informacija o natječaju dostupno je na poveznici: https://mingor.gov.hr/vijesti/objavljen-natjecaj-europska-nagrada-za-promicanje-poduzetnistva-2023/9189.

Više informacija o Europskoj nagradi za promicanje poduzetništva, dostupno je na poveznici https://ec.europa.eu/growth/smes/supporting-entrepreneurship/european-enterprise-promotion-awards_en

Objavljen natječaj "Europska nagrada za promicanje poduzetništva 2023"

 

Copyright © 2012-2023 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja