Najava: Javno predstavljanje rezultata vrednovanja u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

  10.06.2021, 11:08h   •     RA Admin

Iz Ureda za udruge RH pozivaju udruge da odaberu najprikladniji način kojim će predstaviti svoje djelovanje, pridržavajući se epidemioloških preporuka te da o održanim aktivnostima izvijeste Ured, a građane da ispune "putovnicu" i odgovore na upitnik o budućnosti Europe. Za one najaktivnije su osigurane prigodne nagrade.

Tema ovogodišnje manifestacije je "Krizna situacija = šansa za novi početak?". Zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od širenja koronavirusa COVID-19, manifestacija Dani otvorenih vrata udruga 2021. održat će se u hibridnom formatu od 10. do 12. lipnja 2021. Pozivamo sve udruge da 

Za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata udruga udruge se prijavljuju putem aplikacije UdrugeInfo, a svoja događanja mogu prijavljivati do početka same manifestacije, odnosno vlastitih aktivnosti koje organiziraju. Pozivamo udruge da nas izvijeste o održanim aktivnostima kroz pisani izvještaj, video reportažu i/ili kolaž fotografija, a građane da nam pošalju ispunjene "putovnice" o posjećenim udrugama jer Ured za udruge osigurava i prigodne nagrade za najaktivnije udruge i građane.

Kratke upute za prijavu u aplikaciju UdrugeInfo dostupne su ovdje.

Popis događanja koje udruge organiziraju u okviru Dana otvorenih vrata 2021. dostupan je putem aplikacije UdrugeInfo, kao i u tablici ovdje.

Pozivaju se sudionici Dana otvorenih vrata udruga 2021. da, uz podatke o udruzi koju građani posjete ili u kojoj djeluju, daju svoju viziju o budućnosti Europe ispunjavajući upitnik koji je Ured za udruge pripremio, a povratne informacije koje dobije od udruga i građana Ured za udruge će komunicirati na digitalnoj platformi Europske komisije.

U okviru Dana otvorenih vrata, Ured za udruge organizira i virtualnu raspravu pod nazivom "Krizna situacija = šansa za novi početak" s ciljem raspravljanja uloge organizacija civilnoga društva u izgradnji budućnosti Europe, kao i strategijama koje je potrebno poduzeti kako bi se krizna situacija pretvorila u priliku za novi početak. Rasprava se održava 10. lipnja 2021. godine, putem alata Microsoft Teams, uz prijenos uživo putem Youtube kanala Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Snimka rasprave će naknadno biti dostupna na Youtube kanalu Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Izvor: Ured za udruge
 

Najava: Javno predstavljanje rezultata vrednovanja u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

 

Copyright © 2012-2021   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja