Javni poziv na predstavljanje Analize stanja digitalizacije hrvatskog društva

  14.07.2022, 10:02h   •     RA Admin

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva poziva na predstavljanje Analize stanja, kao polaznog koraka pri izradi Nacrta prijedloga Strategije digitalne Hrvatske za razdoblje 2030., koje će se održati u petak, 15. srpnja s početkom u 10:00 sati.

Događanje će biti organizirano u hibridnom formatu, tako da će biti moguće pratiti ga putem Interneta, odnosno Microsoft Teams aplikacije na poveznici: Poveznica na online događaj, kao i na lokaciji ureda tvrtke Deloitte Savjetodavne usluge d.o.o., na adresi Radnička 80, 6. kat.

Naime, na temelju odluke Vlade Republike Hrvatske, Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva zadužen je za izradu Strategije digitalne Hrvatske za razdoblje do 2030.  Svrha Strategije je postavljanje jasnih i konkretnih ciljeva za digitalnu transformaciju Hrvatske u nadolazećem razdoblju, s naglaskom na digitalizaciju gospodarstva, javne uprave i pravosuđa te unaprjeđenja potrebne infrastrukture i podizanja razine digitalnih vještina.

Više informacija na poveznici.

Javni poziv na predstavljanje Analize stanja digitalizacije hrvatskog društva

 

Copyright © 2012-2023 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja