Interreg Europe: miniserija webinara na temu poduzetništva mladih

  20.04.2021, 13:18h   •     RA Admin

Platforma za učenje politika organizira trilogiju 30-minutnih webinara za mlade poduzetnike koji će se održati u svibnju 2021. tijekom tri uzastopna tjedna (04., 11. i 18. svibnja), te će u središtu istih biti razvoj poduzetničkog duha od najranije dobi.

Poticanje poduzetništva važno je za razvoj regija jer poduzeća osiguravaju zapošljavanje i generiraju gospodarski rast. Međutim, u 2018. godini samo 6,5% radno sposobne mladeži (20-29 godina) u EU bilo je samozaposleno.

Razvijanje poduzetničkog razmišljanja među sljedećim generacijama način je da se osigura da što više ljudi iskoristi potencijalnu karijeru i postane poduzetnik, što može pomoći u ublažavanju nezaposlenosti mladih.

Ova trilogija webinara trebala bi pomoći mladima da razmisle o programima i inicijativama koje se vode u njihovim regijama te o tome da li nedostaju neke poduzetničke usluge u raznim obrazovnim fazama.

Više informacija možete pronaći na poveznici.

 

Interreg Europe: miniserija webinara na temu poduzetništva mladih

 

Copyright © 2012-2021   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja