Predstavljen indikativni plan objave natječaja za 2023.

  20.01.2023, 18:02h   •     RA Admin

U okviru projekta „Tehnička pomoć u Šibensko-kninskoj županiji – II faza“, u prostorijama Adriatic Business Centre (ABC), Šibenik, u petak 20. siječnja, održan je redovni informativni sastanak s jedinicama lokalne samouprave Šibensko-kninske županije s ciljem informiranja o indikativnim planovima objave poziva u okviru Programa Konkurentnost i kohezija i Integrirani teritorijalni program za 2023. godinu kao i o mogućnostima financiranja njihovih projekata iz nove financijske perspektive 2021.-2027.

Današnji sastanak je jedna od redovnih informativnih aktivnosti koje Javna ustanova razvojna agencija Šibensko-kninske županije organizira u sklopu provedbe projekta "Tehnička pomoć u Šibensko-kninskoj županiji-II faza".

Javna ustanova razvojna agencija Šibensko-kninske županije dobila je oko 13,9 mil. kuna za provedbu aktivnosti Tehničke pomoći za pripremu i provedbu projekata te jačanje kapaciteta JLP(R)S i regionalnog koordinatora JURA ŠKŽ za adekvatno planiranje i provedbu mjera usmjerenih na korištenje sredstava EU fondova na svom području.

Sve aktivnosti projekta "Tehnička pomoć u Šibensko-kninskoj županiji- II faza" imaju za cilj povećanje korištenja sredstava EU fondova u županiji te što bolju informiranost i pripremljenost dionika regionalne i lokalne samouprave za povlačenje EU sredstava, odnosno realizaciju projekata u našoj županiji.

 

Copyright © 2012-2023 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja