Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“

CILJ PROJEKTA 

Potaknuti gospodarski rast kako Šibensko-kninske županije, tako i cijele Jadranske Hrvatske pružanjem usluga visokokvalitetne poduzetničke infrastrukture poduzetnicima i poduzetničkim potpornim institucijama u pozitivnom poslovnom okruženju.

AKTIVNOSTI PROJEKTA:

Stara poslovna zgrada u kompleksu bivše tvornice TLM d.o.o. u Šibeniku će se rekonstruirati i opremiti, čime će se malim i srednjim poduzećima na području županije omogućiti: korištenje usluga poslovne infrastrukture i opreme objekta te usluga koje pružaju poduzetničke potporne institucije.

Projekt se provodi u 3 faze:

1) Rekonstrukcija, unutarnje uređenje i opremanje objekta;

2) Tehničko opremanje i nabava intelektualnog vlasništva;

3) Promocija projekta.

STATUS I TRAJANJE:

Završen. Trajanje projekta je 42 mjeseca (04. rujna 2017. - 04. ožujka 2021.).

VRIJEDNOST PROJEKTA:

Ukupna vrijednost projekta je 19.961.469,68 HRK.

ULOGA RA:

Nositelj projekta je Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije. Šibensko-kninska županija, Istarska razvojna agencija i STEP RI d.o.o. znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci su partneri u projektu.

PROGRAM / IZVOR FINANCIRANJA:

Projekt se financira sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija, u okviru poziva „Razvoj poslovne infrastrukture“.

 

 

 

Rekonstrukcija i opremanje poduzetničke poslovne infrastrukture „Adriatic Business Centre – ABC“

 

Novosti iz projekta

Copyright © 2012-2022 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja