Šibenik, 20.04.2017. - Konferencija "Održiva marikultura - temelj plavog rasta i gospodarskog razvoja Šibensko-kninske županije“

Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije poziva sve zainteresirane na sudjelovanje na konferenciji Održiva marikultura - temelj plavog rasta i gospodarskog razvoja Šibensko-kninske županije“.

Konferencija će se održati u

četvrtak, 20. travnja 2017. godine s početkom u 10.00 sati

u Gradskoj vijećnici, Trg Republike Hrvatske 3 u Šibeniku

kao završno događanje projekta „CODE Aquaculture – Suradnja za razvoj marikulture“ kojeg Razvojna agencija Šibensko-kninske županije provodi u partnerstvu s tvrtkom CroNoMar d.o.o. iz Šibenika i institutom NOFIMA AS iz Norveške.

U okviru projekta koji je financiran iz Programa Europskog gospodarskog prostora i Norveškog fonda, izrađena je studija „Mapiranje resursa i održivo upravljanje sektorom marikulture u Šibensko-kninskoj županiji“ koja predstavlja podlogu za planiranje razvoja marikulture u Šibensko-kninskoj županiji kao i za poslovnu suradnju između hrvatskih i norveških partnera.

Uz predstavljanje studije, predstavnici javnog i privatnog sektora marikulture iz Hrvatske i Norveške kroz 4 panel diskusije održati  prezentacije o održivom razvoju marikulture u Hrvatskoj i svijetu.

Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije poziva sve zainteresirane da prisustvuju ovom događanju i iz prve ruke saznaju kakvo je trenutno stanje u sektoru marikulture, koji su potencijali za razvoj, te se upoznaju s novim tehnologijama i istraživanjima koji se provode u svijetu i kod nas kako bi se potaknuo razvoj ovog sektora.

 

# Dokument: Format: Veličina:
Poziv na konferenciju pdf 258.06 KB
  •   POČETAK: 14.04.2017, 10:23h
  •   ZAVRŠETAK: 20.04.2017, 10:23h
  •   VIŠE INFORMACIJA

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja