Panel rasprava "EU projekti na hrvatskim otocima - fokus Zlarin", 26. travnja 2022., 11 sati

Turistička zajednica Zlarin poziva Vas na panel raspravu koju organizira u sklopu Erasmus+ projekta: Network of European Islands for the Development of Sustainable Tourism u suradnji s međunarodnom organizacijom SMILO – Small Islands Organisation te uz podršku Razvojne agencije Šibensko kninske županije. Rasprava će se održati u Adriatic Bisiness Centru u Šibeniku, 26. travnja u 11 sati, u fizičkom obliku i online. Poveznicu za online praćenje panel rasprave ćemo objaviti naknadno.
Organizatori mole da se prijavite putem poveznice: https://forms.gle/pTNB1NtAxZg9oNPY7 .
 
Sudionici panela su relevantni predstavnici otočnog razvoja i to redom Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Šibensko-kninske županije, Grada Šibenik, Regionalne razvojne agencije, Small Islands Organisation – SMILO te Turističke zajednice Zlarin.
 
Fokus je na priobalnom otoku Zlarin koji čini jedan od 49 naseljenih otoka u Hrvatskoj s tek 296 stanovnika. Administrativno spada pod jedinicu lokalne samouprave na kopnu zbog čega se vodi kao gradska četvrt. Kroz panel razmotriti će se cjelokupna slika šibenskog arhipelaga kako bismo definirali glavne izazove s kojima se stanovnici otoka susreću.
 
Glavni cilj ovog događanja jest pronaći potencijalna rješenja za temeljna pitanja kao što su rješavanje problema nadležnosti, apliciranje na nacionalne i EU fondove uz naglasak na potrebu prihvatljivosti i drugih prijavitelja osim JLS-ova te izrada strategije razvoja otoka šibenskog arhipelaga.
  •   POČETAK: 26.04.2022, 09:21h
  •   ZAVRŠETAK: 26.04.2022, 09:21h
  •   VIŠE INFORMACIJA

 

Copyright © 2012-2022 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja