Online radionica udruge SMART: Kako izraditi strateški i operativni plan organizacija civilnoga društva?", 14. lipnja 2022.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Kako izraditi strateški i operativni plan organizacija civilnoga društva?” koju će 14. lipnja 2022. održati udruga SMART iz Rijeke.

Prijava: ONLINE RADIONICA UDRUGE SMART RIJEKA, 14.6.2022. – Kako izraditi strateški i operativni plan organizacija civilnoga društva?

Cilj radionice je upoznati sudionike s postupkom strateškog planiranja te ključnim tehnikama i alatima koji se u tom procesu koriste. Mole se zainteresirani da se na radionicu prijave samo ako na istoj mogu sudjelovati za cijelo vrijeme njezina trajanja te samo ako mogu osigurati opremu potrebnu za aktivno i nesmetano sudjelovanje na radionici. Radionica je namijenjena osobama bez iskustva ili s malo iskustva u strateškom i operativnom planiranju. MAX SUDIONIKA: 25 – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

  •   POČETAK: 14.06.2022, 13:21h
  •   ZAVRŠETAK: 14.06.2022, 13:21h
  •   VIŠE INFORMACIJA

 

Copyright © 2012-2022 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja