Online radionica: Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja, 25.05.2021.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja” koju će 25. svibnja 2021. održati Centar za civilne inicijative, suradna organizacija Nacionalne zaklade.

Prijave su otvorene do 21.5. u 17:00.

PRIJAVA: ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE – 25.5.2021. – Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja

Sudionici radionice steći će znanja o dostupnim sustavima osiguranja kvalitete u RH, upoznat će se s primjerima učinkovitih modela upravljanja sustavima, naučiti upotrijebiti dijagnostičke alate za procjenu stanja svoje udruge i razraditi plan za razvoj i napredovanje te izraditi kriterije za odabir za OCD najprimjereniji oblik sustava – navodi se u najavi radionice.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja.

# Dokument: Format: Veličina:
  •   POČETAK: 25.05.2021, 12:43h
  •   ZAVRŠETAK: 25.05.2021, 12:43h
  •   VIŠE INFORMACIJA

 

Copyright © 2012-2021   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja