Narodnog preporoda 4, 22000 Šibenik   •     + 385 22 217 113   •     rra@rra-sibenik.hr

Konferencija o budućnosti Europe u Splitu - Jače gospodarstvo i društvena jednakost, 23. studenoga 2021., 12 sati

Konferencija o budućnosti Europe predstavlja jedinstvenu priliku da europski građani rasprave o izazovima i prioritetima Europe. Cilj je uključiti građane svih dobi i profila, a osobito mlade ljude, da se aktivno uključe u promišljanja o budućnosti EU-a, da jasno kažu u kakvoj Europskoj uniji žele živjeti, što žele mijenjati i na koji način. Konferencija omogućuje milijunima građana da raspravljaju zajedno sa svojim izabranim predstavnicima na svim razinama, bilo da je riječ o lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj ili europskoj razini. Svi zajedno mogu raspravljati o budućoj Europskoj uniji u kojoj žele živjeti i raditi.

Teme ove konferencije, između ostalog, su samoodrživosti europskog gospodarstva te važnosti osiguranja društvene jednakosti, a konferencija će se održati u utorak, 23. studenoga 2021. u vremenu od 12 do 13:30 sati u Velikom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu. Glavni zaključci dijaloga bit će uvršteni na platformu Konferencije.

Raspravi možete prisustvovati na Ekonomskom fakultetu ili putem interneta. Prijaviti se možete putem obrasca(link is external)

Sudionicima događanja uvodno će se kratko obratiti Vinko Muštradekan Ekonomskog fakulteta u Splitu, Ognjen Zlatev, voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj i Dubravka Šuica, potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju, video porukom.

Moderator rasprave će biti Branko Baričević, bivši voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj.

Za vrijeme održavanja događanja obvezno je pridržavanje epidemioloških mjera (maska i socijalna distanca).

  •   POČETAK: 23.11.2021, 12:00h
  •   ZAVRŠETAK: 23.11.2021, 13:30h
  •   VIŠE INFORMACIJA

 

Copyright © 2012-2021 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja