Konferencija „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“ u Šibeniku

Konferencija „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“ održat će se u turističkom naselju Amadria Park u Šibeniku, od 4. do 6. listopada 2019. godine. Tijekom trodnevnog događanja sudionicima konferencije predstavit će se aktualne mogućnosti i dosadašnji rezultati financiranja projekata sredstvima Europskih strukturnih i investicijskih fondova, nacionalni programi financiranja projekata jedinica lokalne i regionalne samouprave, programi europske teritorijalne suradnje, primjeri dobre prakse i druge teme.

Sudjelovanje na konferenciji potvrditi registracijom putem web obrasca: https://forms.gle/AwopkG7b23xjW1uP8  najkasnije do 25. rujna 2019. Svaka osoba mora se zasebno registrirati putem obrasca, a prilikom registracije potrebno je odabrati aktivnosti u kojima planirate sudjelovati te po jednu radionicu/predavanje unutar svakog od dva ciklusa koji će se održati 5. listopada 2019.

Za sudjelovanje u konferenciji ne plaća se kotizacija. Organizator snosi sve troškove programa prema rasporedu dok sudionici snose trošak smještaja.

Osim registracije sudjelovanja na konferenciji preporučamo da odmah napravite i rezervaciju smještaja u turističkom naselju Amadria Park. Ukoliko se odlučite za smještaj u turističkom naselju Amadria Park, na raspolaganju su Vam sobe u hotelima Ivan, Jure i Andrija uz unaprijed dogovorenu povoljniju cijenu koju ostvarujete uz korištenje koda: DRREU19. Smještaj možete rezervirati putem internetske stranice https://amadriapark.reserve-online.net, a upute za rezervaciju pomoću koda nalaze se u privitku.

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem e-pošte konferencija@mrrfeu.hr ili putem telefona na brojeve 01 6470 321 i 01 6470 373.

 

# Dokument: Format: Veličina:
Program konferencije pdf 259.29 KB
Upute za registraciju i rezervaciju smjestaja pdf 412.40 KB
  •   POČETAK: 19.09.2019, 12:33h
  •   ZAVRŠETAK: 06.10.2019, 12:33h
  •   VIŠE INFORMACIJA

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja