INFO DAN - Program provjere inovativnog koncepta

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije - INOVAcija , kao prepoznati centar u provođenju Programa provjere inovativnog koncepta, u suradnji s agencijom HAMAG BICRO  poziva Vas na info dan koji će se održati 31. svibnja 2018. s početkom u 11:00 sati u multimedijalnoj dvorani COIN Coworkinga Zadar (2. kat, na adresi Put Murvice 16, 23 000 Zadar). 

Povod održavanja info dana je otvaranje javnog poziva za zaprimanje projektnih prijava za Program provjere inovativnog koncepta (PoC8). Cilj Programa je podrška inovacijama u ranoj fazi istraživanja kako bi se osigurao pred-komercijalni kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta te jačanje kapaciteta i sposobnosti privatnog sektora za istraživanje, razvoj i inovacije.

Poziv je namijenjen pravnim ili fizičkim osobama koje su:

  • poduzetnici (trgovačka društva) koja spadaju u jedno od tri kategorije: mikro, mali i srednji poduzetnici
  • fizičke osobe koje imaju ozbiljnu namjeru osnovati trgovačko društvo i koje nisu vlasnici više od 50% udjela u poduzećima koja imaju status velikog poduzetnika koji se bavi istom djelatnosti kao i PoC8 natjecatelj

Prihvatljivi projekti sufinancirat će se u iznosu od minimalno 100.000 kn do najviše 500.000 kn i u trajanju do najviše 12 mjeseci.  Krajnji rok za podnošenje prijava prepoznatom centru je 2. rujna 2019. do 23:59:59 sati.

Sudionicima info dana će se predstaviti  javni poziv PoC8 te pojasniti što se ovim pozivom traži kako bi prijavitelji napisali kvalitetnije prijave. Prezentirat će se i način provedbe projekta na temelju uspješnog primjera korisnika sredstava prethodnog PoC7 programa.

Više informacija o ovom javnom pozivu možete pronaći na ovim poveznicama:

http://bit.ly/poc8INOVAcija

https://hamagbicro.hr/otvoren-javni-poziv-poc8/

 

  •   POČETAK: 13.05.2019, 11:48h
  •   ZAVRŠETAK: 31.05.2019, 11:48h
  •   VIŠE INFORMACIJA

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja