CEUP 2030 radionica: Primjena umjetne inteligencije u poslovanju, 14. travnja 2021., 10 sati

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u sklopu aktivnosti projekta CEUP 2030 (Central Europe Upstreaming for Policy Excellence in Advanced Manufacturing & Industry 4.0 towards 2030) organizira online radionicu na temu umjetne inteligencije i njezine primjene u poslovanju: Trend and Innovation Network Dialogue Meeting – Artifitial Intelligence u srijedu, 14. travnja 2021. godine s početkom u 10 sati.

U uvodnom dijelu radionice sudionicima će se obratiti Ante-Janko Bobetko, član Uprave HAMAG-BICRO-a te će biti predstavljen projekt CEUP 2030. Mirza Hadžić iz tvrtke Infobip d.o.o., brzorastuće startup tvrtke koja se pozicionirala na svjetskom tržištu, predstavit će primjenu umjetne inteligencije u poslovanju, a prof. dr. sc. Sven Lončarić prezentirat će rad Centra za umjetnu inteligenciju Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

U nastavku će se održati okrugli stol koji je zamišljen kao razmjena znanja i iskustava između privatnog sektora, akademske zajednice i kreatora politika u Republici Hrvatskoj. Na okruglom stolu sudjelovat će Mirza Hadžić, direktor prodaje u Infobip d.o.o., vodeće IT kompanije u Hrvatskoj, dr. sc. Marko Velić iz uspješne, svjetski etablirane IT tvrtke Photomath, Mislav Malenica, direktor AI startupa Mindsmiths, ujedno i predsjednik udruge CroAI, prof. dr. sc. Sven Lončarić, voditelj Centra za umjetnu inteligenciju Fakulteta elektrotehnike i računarstva te Bruno Radojica, voditelj Službe za potporu inovacijama u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja. Sudionici će iznijeti svoja poslovna iskustva vođenja brzorastućih tvrtki i njihova plasmana na svjetsko tržište, usporediti poduzetnički i inovativni duh u Hrvatskoj, Europi i svijetu te istaknuti koje su naše komparativne prednosti te gdje ima prostora za napredak.

Okrugli stol će moderirati Jan Štedul, tajnik Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju (CroAI) koja okuplja vodeće tvrtke i startupove iz područja umjetne inteligencije u Hrvatskoj.

Radionica će se održati putem GoToMeeting platforme, a prijaviti se možete do utorka, 13. travnja 2021. putem poveznice https://cutt.ly/RcFm96H

Program možete preuzeti ovdje.

  •   POČETAK: 14.04.2021, 09:39h
  •   ZAVRŠETAK: 14.04.2021, 12:39h
  •   VIŠE INFORMACIJA

 

Copyright © 2012-2022 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja