Šibenik, 22.03. 2016. Poduzetnici start-upovi dođite u Razvojnu agenciju i sastanite se sa studentima sa Colorado sveučilišta!

Poštovani poduzetnici, 

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije će u suradnji s turističkom agencijom Tumlare dana 22.03. i 24.03. održati susret grupe studenata sa Colorado sveučilišta u Sjedinjenim Američkim Državama sa start-upovima na području Šibensko-kninske županije.

Studenti će Hrvatsku posjetiti u sklopu obrazovnog programa unutar kojeg će izraditi analize razgovora s poduzetnicima te će nakon povratka hrvatskim poduzećima dostaviti izvještaje te sugestije o njihovom poslovanju te usporedne analize s poduzećima sličnog tipa u Americi. Studente posebice interesiraju start-up poduzeća, te poduzeća koja su posrnula ali su ponovo započela svoje poslovanje. 

Tijekom prvog dana posjete (utorak 22.03. u 15h) studenti će se u prostorijama Razvojne agencije ŠKŽ sastati s poduzetnicima. Svaka grupa studenta će razgovarati s jednim poduzetnikom o njegovom poslovanju.

Tijekom drugog dana posjete (četvrtak 24.02) u jutarnjim satima, studenti će poduzetnike posjetiti u njihovim uredima, odnosno na mjestu gdje se odvija poslovanje (ili proizvodnja ukoliko se radi o proizvodnim djelatnostima). 

Ukoliko ste zainteresirani za susrete, ljubazno molimo da prijavu za susret pošaljete na email: rra@rra-sibenik.hr. 


 

  •   POČETAK: 16.03.2016, 23:10h
  •   ZAVRŠETAK: 26.03.2016, 23:10h
  •   VIŠE INFORMACIJA

 

Copyright © 2012-2022 • Razvojna agencija Šibensko-kninske županije • Sva prava pridržana • Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja