Zagreb, 29. travnja 2016. - HBOR-ova Konferencija o mikrokreditiranju uz potporu EU

  25.04.2016, 10:07h   •     RA Admin

Hrvatska banka za obnovu i razvitak, pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, organizira Konferenciju o mikrokreditiranju uz potporu EU.

Skup je organiziran kroz panel rasprave kojim će se omogućiti upoznavanje mikro poduzetnika s mogućnostima koje im pružaju postojeći i novi načini financiranja, kao i s novim programima i poticajima koji su im na raspolaganju.

U drugom dijelu konferencije održat će se i dvije besplatne radionice edukativnog karaktera na kojima će sudionici moći usvojiti znanja o tome kako izraditi poslovni plan, odnosno kako uspješno upravljati likvidnošću.

Na Konferenciji će se također predstaviti i program HBOR-a "Mikro-kreditiranje uz potporu EU" koji se provodi u suradnji s poslovnim bankama, a namijenjen je mikro poduzetnicima, fizičkim i pravnim osobama koje zapošljavaju do 10 zaposlenika i ostvaruju godišnji poslovni prihod do 2 milijuna eura.

Skup će se održati u petak, 29. travnja 2016. godine u hotelu Westin u Zagrebu.

Kako je sudjelovanje na konferenciji besplatno, a broj mjesta ograničen, osigurajte svoje sudjelovanje na vrijeme prijavom na link http://www.hbor.hr/konferencija-o-mikrokreditiranju, mailom na: HBOR-konferencija@hbor.hr ili na broj telefona: 01 4590-438.

Zagreb, 29. travnja 2016. - HBOR-ova Konferencija o mikrokreditiranju uz potporu EU

 

Copyright © 2012-2021   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja