U sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata održana Biciklijada 2018

  05.05.2018, 15:32h   •     RA Admin

Današnjom biciklijadom otvorili smo Europski tjedan - Dane otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji. Biciklijada je startala sa šibenske rive, a završila u kanalu sv. Ante, jednom od projekata financiranih EU sredstvima koji su značajno promijenili vizure grada Šibenika i cijele županije. 
Hvala svim sponzorima: Bike shop Iljadica Rapo, Gradski parking d.o.o., Grad Šibenik, Šibensko-kninska županija i Zagrebačka pivovara; suorganizatorima - Biciklističkim klubovima Faust Vrančić i Fortica, JU Priroda, Turističkoj zajednici grada Šibenika i Savezu sprotova grada Šibenika, te Radio Šibeniku na medijskom pokroviteljstvu. 
Hvala dragim djevojkama popularnog šibenskog kluba XFORM koje su nam se i ove godine pridružile i oduševile nas svojim entuzijazmom. 
Hvala Trio Bagatin koji su nas zabavljali svojom vrhunskom glazbom. 
Hvala svim građanima koji su se odazvali i usprkos prijetećoj kiši sudjelovali u današnjem druženju na jednom od najposebnijih mjesta u gradu Šibeniku, dnevnom boravku Šibenčana na šetnici u kanalu sv. Ante. 
Posebno hvala našoj ministrici Gabrijeli Žalac, županu Goranu Pauku i gradonačelniku Željku Buriću koji su nas posjetili i svojim dolaskom službeno otvorili Europski tjedan u Šibensko-kninskoj županiji. 

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja