Subvencije malom gospodarstvu Šibensko-kninske županije

  22.07.2020, 12:24h   •     RA Admin

Šibensko-kninska županija je donijela Izmjene i dopune Programa dodjele poticajnih sredstava za razvoj malog gospodarstva u 2020. godini  i  II. Izmjene Programa kreditiranja malog gospodarstva Šibensko-kninske županije, te u skladu s donesenim izmjenama raspisala dva javna poziva i to:

Također, Šibensko-kninska županija i Hrvatska banka za obnovu i razvitak potpisale ugovor o financiranju poduzetnika početnika, a o čemu osnovne informacije možete pronaći Internet stranicama županije (link: http://sibensko-kninska-zupanija.hr/upload/ostali_dokumenti/Poduzetnici_pocetnici2.pdf).

Ovim putem molimo da ove informacije proslijedite poduzetnicima iz vaše nadležnosti na području cijele županije i ostalima kojima bi iste mogle biti od koristi.

Za sve dodatne informacije i objašnjenja možete se javiti u Upravni odjel za gospodarstvo Šibensko-kninske županije, na tel: 460 - 708 ili na e-mail: zivana.kronja@skz.hr

Subvencije malom gospodarstvu Šibensko-kninske županije

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja