Radionice za korisnike za mjere IV.3. “Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture” i “Produktivna ulaganja u akvakulturu”

  26.06.2017, 14:51h   •     RA Admin

Nastavno na objavu Natječaja za dodjelu potpore u okviru mjere IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture“ i Natječaja za dodjelu potpore u okviru mjere „Produktivna ulaganja u akvakulturu“, a koji su otvoreni za podnošenje Zahtjeva za potporu do 01. rujna 2017. godine, Uprava ribarstva organizira radionice, a kako bi se korisnike detaljno upoznalo sa načinom sudjelovanja u natječajima, tj. kako bi se pojasnili postupci koje korisnici moraju provesti da bi ispunili uvjete i kriterije te ostvarili pravo na potporu u okviru ovih mjera.

Održavanje radionica je predviđeno kako slijedi:

  • Zagreb, dana 28. lipnja 2017. godine (srijeda), od 10:00 do 14:00 sati, Ministarstvo poljoprivrede, Kino dvorana, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb (više informacija možete pronaći ovdje)
  • Rijeka, dana 29. lipnja 2017. godine (četvrtak), od 11:00 do 15:00 sati HGK, Županijska komora Rijeka, Bulevar oslobođenja 23, Rijeka (više informacija možete pronaći ovdje)

Također, ovim putem najavljujemo održavanje radionica i u Zadru, Biogradu na Moru te u Stonu, a detaljne informacije o točnim lokacijama, terminima i uputama za prijave sudjelovanja, će biti objavljene naknadno.

 

Izvor: Ministarstvo poljoprivrede – Uprava ribarstva

Radionice za korisnike za mjere IV.3. “Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture” i “Produktivna ulaganja u akvakulturu”

 

Copyright © 2012-2018   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja