Radionica o natječaju za sektor turizma i trgovine u vezi s energetskom učinkovitosti i korištenjem OIE

  12.06.2018, 13:27h   •     RA Admin

Povodom objave natječaja Poziv na dostavu projektnih prijedloga u uslužnom sektoru (turizam, trgovina) u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije, HGK i Ministarstvo zaštite okoliša i energetike pozivaju Vas na radionicu koja će se održati 13. lipnja (srijeda), u 10 sati u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić, Poljana 6, Šibenik.

Radionica se organizira kako bi potencijalni prijavitelji na natječaj u izravnom kontaktu s predavačima, predstavnicima Ministarstva, mogli dobiti detaljne informacije o podnošenju prijava.

Pozivom se želi poduprijeti smanjenje potrošnje isporučene električne energije u poduzećima registriranima za obavljanje djelatnosti turizma i/ili trgovine, provedbom aktivnosti (mjera) energetske učinkovitosti i/ili aktivnosti (mjera) za korištenje obnovljivih izvora energije koje energetski troškovnoj cjelini poduzeća donose smanjenje potrošnje isporučene energije od minimalno 20 % u odnosu na referentnu isporučenu energiju, odnosno u odnosu na potrošnju isporučene energije prije provedbe mjera.
Više o samom pozivu možete pronaći na linku.

Interes za sudjelovanje potvrđuje se ispunjavanjem online prijave do 12. lipnja u 16 sati.

Radionica o natječaju za sektor turizma i trgovine u vezi s energetskom učinkovitosti i korištenjem OIE

 

Copyright © 2012-2019   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja