PROMOCIJA PODUZETNIKA YUMEIHO, obrt za usluge njege i održavanje tijela, vl. Marina Krtalić

  05.09.2019, 10:48h   •     RA Admin

Marina Krtalić je mlada šibenska poduzetnica vlasnica novotvorenog salona za usluge njege i održavanje tijela neobičnog imena Yumeiho.

Yumeiho označava japansku manualnu terapiju i masažu te prirodnu metodu samoizlječenja u kojoj su osnovno sredstvo za rad ruke terapeuta. Yumeiho masaža daje odlične rezultate kod raznoraznih problema lokomotornog sustava, primjerice ukočenja, iskrivljenja na jednu stranu usljed dugotrajnog sjedenja, kod skolioza i sl.

Osim ove specifične usluge Marina svojim klijentima nudi i klasične usluge kao što su fizioterapiju (manualna terapija), rješavanje posturalnih tegoba, bolova u mišićima/leđima, prevencija ozljeda ili relaksacija. Također tu spada i kineziterapija, tj. individualne ciljane vježbe npr. sa djecom i mladima sa lošim držanjem, skoliozom, kifozom i sl. Uskoro započinje sa grupnim vježbama pilatesa, korektivnih vježbi te vježbi za trudnice. Marina u suradnji sa svojim ocem koji je liječnik, doktor anesteziologije nudi i usluge akupunkture.

Usluge koje pruža su namijenjene svima kojim imaju problema sa bolovima u leđima, a posebno sportašima, sportašima rekreativcima, djeci sa nepravilnim držanjem, poslovnim ljudima koji dugo sjede za stolom ili automobilom ili sl. Marina ističe da je svaki klijent/ica individua za sebe te se nakon procjene, ovisno o problemima i željama klijenta provodi fizioterapija. Ljudi imaju raznih problema i tegoba, od onih lakših slučajeva koje uspije riješiti u nekoliko tretmana do težih sa kojima se i pošteno namuči da dođe do zadovoljavajućih rezultata.  

Iako  se tek odnedavno otisnula u poduzetničke vode, Marina iza sebe ima dugogodišnje formalno školovanje za fizioterapeuta, kroz koje je stjecala i dragocjeno iskustvo. Nakon srednje škole završila je studij fizioterapije te stekla naziv Prvostupnica fizioterapije (bacc.physioth.)

I za kraj ističe kako je svaki početak težak, ali uzdajući se u vrhunsku kvalitetu usluga koje su klijenti već prepoznali te vrlo korektne cijene, uspjeh salona Yumeiho se već nazire.

Kontakt: 099 823 9075

Facebook: Yumeiho

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja