PROMOCIJA PODUZETNIKA Wake up beauty - obrt za uljepšavanje, vl. Miroslava Rusnak

  29.07.2019, 14:21h   •     RA Admin

Miroslava Rusnak je mlada vodička poduzetnica koja u našu županiju kao i u cijelu Dalmaciju dovodi jednu potpuno novu uslugu, a to je iscrtavanje obrva, usana i kapaka postupkom mikropigmentacije.

Za ovu specifičnu djelatnost Miroslava se odlučila zbog svoga vlastitog iskustva, te nakon što je i sama isprobala mikropigmentaciju usana i obrva, zaključila je da je to idealna usluga za modernu ženu i današnji užurbani životni tempo.

Osnovne usluge koje nudi Wake up beauty su mikropigmentacija obrva, usana te očnih vjeđa. Mikropigmentacija je postupak  kojim se pigmenti boje  pomoću iglica utiskuju u gornji sloj kože koja ostaje trajno pigmentirana. Sam postupak je sličan tetovaži, ali je značajno umjereniji, a pigmentiraju se samo površinski slojevi kože. Važno je naglasiti da Miroslava koristi proizvode najpoznatijeg svjetskog proizvođača za trajne šminke LONG TIME LINER koji su prirodnog mineralnog porijekla i ne izazivaju nikakve alergijske reakcije niti druge neželjene pojave. Prednost ovog postupka nad klasičnim make up-om je značajna ušteda u vremenu provedenom za ogledalom kao i u novcu. Važno je napomenuti da se ovaj postupak preporuča  i osobama sa određenim manama lica, kao npr. velikom asimetrijom lica, tankim ili blijedim usnama, osobama sa problematičnom kožom i sl. Miroslava želi biti jedinstvena i po još jednoj stvari, a to je besplatno pomaganje  svim onkološkim bolesnicima kojima nakon postupka kemoterapije više ne rastu dlačice. Sam postupak mikropigmentacije je skoro potpuno bezbolan jer se obavlja uz lokalni anestetik, i ne boli više od običnog čupanja obrva.

Obzirom na jedinstvenost usluga koje Miroslava pruža, ciljno tržište, nije vezano isključivo za Vodice, nego puno šire, tako da Miroslava ima klijente iz cijele Dalmacije.

Kao i većina malih poduzetnika Miroslava se u svom poslu svakodnevno suočava sa brojnim izazovima, od  kojih je najveći kako ponuditi vrhunsku uslugu i kako u potpunosti zadovoljiti klijenta. Naime, zbog visokih cijena potrošnog materijala, kao i visoke kvalitete usluga, tretmani su relativno skupi ni nisu dostupni svima, ali u konačnici vrlo su isplativi. Također, obzirom da još uvijek nije hrvatska državljanka te ima privremeni boravak u Republici Hrvatskoj, nije mogla koristiti nikakve potpore za samozapošljavanje te je kompletnu investiciju morala sama financirati.

Bez obzira na sve probleme Miroslava je optimistična i zaključuje kako je čeka jako puno posla jer živi u Dalmaciji, gdje pripadnice ljepšeg spola itekako vode računa o svom izgledu.

I za kraj Miroslava poziva sve zainteresirane na besplatne konzultacije u svoj salon u Vodicama u sklopu Dental centra Dubravica.

Facebook: Miroslava Rusnak, Permanent Make Up

Mobitel: 099 3434 490

 

 

Copyright © 2012-2020   •   Razvojna agencija Šibensko-kninske županije   •   Sva prava pridržana   •   Dizajn i razvoj: MEDIAN kreativna rješenja